Inkoop, swipe, scroll, verkoop? Go mobile!

Werk op eender welke locatie met je smartphone

Geen internetverbinding? Geen probleem! Geef panden in, raadpleeg of beheer uw portefeuille, … waar én wanneer u wilt. Een automatische synchronisatie doet het nodige van zodra je weer online bent. Op deze manier zijn pen en papier voorgoed verleden tijd!
Werk op eender welke locatie met je smartphone

Maak foto’s on the go

Gedaan met het meesleuren van een fototoestel en het achteraf bewerken van fotobestanden. Met de Max-Immo app maak je foto’s met je smartphone en worden ze automatisch aan het correcte pand toegewezen!
Maak foto’s on the go

Eenvoudig zelf eens een pand ingeven? Test het gratis.

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Neem contact op met onze helpdesk via 016/46 89 97 of via [email protected].

Wek interesse van klanten

Dankzij de Hou-Me-Op-De-Hoogte functie ziet u meteen welke klanten op zoek zijn naar het ingegeven pand. Verstuur de woning onmiddellijk naar al uw geïnteresseerde klanten en begin meteen hun interesse te wekken.
Wek interesse van klanten

Publiceer onmiddellijk

Pand ingekocht? Publiceer ter plaatse het pand op uw website en de portaalsites. Door uw snelle manier van handelen genereer je onmiddellijk contactaanvragen en bijhorende afspraken. Panden geraken sneller dan ooit verkocht!
Publiceer onmiddellijk

Schattingen

Maak gepersonaliseerde schattingsverslagen in een handomdraai en dat op uw smartphone. Professioneler inkopen wordt moeilijk. Samen focussen we op uw inkoop.
Schattingen

Android en iOS

Voor beide besturingssystemen is een download beschikbaar. Zowel de Android als de iOS versie beschikken over de typische herkenbare stijlen en handelingen waardoor de app uitblinkt in eenvoud en gebruiksgemak.
Android en iOS

Interesse? Neem snel contact op.

Contact

E-mail

Informatie: [email protected]
Verkoop: [email protected]

Telefoon

Tel: +32 (0)56 66 48 66